maanantai 10. syyskuuta 2012

Nuorisotakuu & Viherlaaksolaisten vaalipaneelikeskustelu


Olen menossa tutustumaan lähiaikoina työ- ja elinkeinoministeriön Nuorisotakuu-projektiin, jonka tavoitteena on taata jokaiselle alle 30-vuotiaalle nuorelle työ- tai opiskelupaikka viimeistään kolmen kuukauden kuluessa työttömäksi joutumisesta. Jalo tavoite, mutta pystytäänkö hanke todella toteuttamaan ja saadaanko siitä mielekästä myös kohderyhmälle, eli nuorisolle? Ei ole tarkoituksenmukaista pakottaa nuori vain nopeasti "mihin tahansa", vaan työ- tai opiskelupaikan tulisi olla myös nuoren mielestä kiinnostava ja motivoiva.

En kuitenkaan halua olla pessimisti, joten aion mennä avoimin mielin tutustumaan projektiin 17.9. Helsingistä starttaavaan Nuorisotakuun road show:hun. Lisää ajatuksiani hankkeesta on luvassa siis myöhemmin.


Jos sinua kiinnostaa nuorisotakuu, niin lisää infoa löytyy täältä


Tämän lisäksi iloisia uutisia Viherlaaksosta! Viherlaaksolaiset ry järjestää lokakuun puolessavälissä vaalipaneelikeskustelun, johon myös meikäläinen on kutsuttu ja aion osallistua. Olet lämpimästi tervetullut ja tuo ihmeessä myös kaverisi! Lisätietoa tapahtumasta tulossa lähiaikoina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti