maanantai 10. syyskuuta 2012

Nuorisotakuu & Viherlaaksolaisten vaalipaneelikeskustelu


Olen menossa tutustumaan lähiaikoina työ- ja elinkeinoministeriön Nuorisotakuu-projektiin, jonka tavoitteena on taata jokaiselle alle 30-vuotiaalle nuorelle työ- tai opiskelupaikka viimeistään kolmen kuukauden kuluessa työttömäksi joutumisesta. Jalo tavoite, mutta pystytäänkö hanke todella toteuttamaan ja saadaanko siitä mielekästä myös kohderyhmälle, eli nuorisolle? Ei ole tarkoituksenmukaista pakottaa nuori vain nopeasti "mihin tahansa", vaan työ- tai opiskelupaikan tulisi olla myös nuoren mielestä kiinnostava ja motivoiva.

En kuitenkaan halua olla pessimisti, joten aion mennä avoimin mielin tutustumaan projektiin 17.9. Helsingistä starttaavaan Nuorisotakuun road show:hun. Lisää ajatuksiani hankkeesta on luvassa siis myöhemmin.


Jos sinua kiinnostaa nuorisotakuu, niin lisää infoa löytyy täältä


Tämän lisäksi iloisia uutisia Viherlaaksosta! Viherlaaksolaiset ry järjestää lokakuun puolessavälissä vaalipaneelikeskustelun, johon myös meikäläinen on kutsuttu ja aion osallistua. Olet lämpimästi tervetullut ja tuo ihmeessä myös kaverisi! Lisätietoa tapahtumasta tulossa lähiaikoina.

1 kommentti:

  1. Sports betting is a "significant opportunity" for Disney, according to the corporate's CEO Bob Chapek. Rakesh Sharma is a author 우리카지노 with 8+ years of expertise in regards to the intersection between technology and business. Rakesh is an expert in investing, business, blockchain, and cryptocurrencies. Innovative 'HotBet' characteristic that enables you to copy the bets of successful punters & kind analysts. For instance you can lay a wager in opposition to Tiger Woods to win a golf tournament.

    VastaaPoista