maanantai 13. lokakuuta 2014

Olen seurakuntavaaliehdokas!

Äänestä mut kirkkovaltuustoon numerolla 6 ja seurakuntaneuvostoon numerolla 137!

Tänään on se päivä, kun seurakuntavaalien vaalikone aukesi, ja senpä kunniaksi kerron teille seurakuntavaaliehdokkuudestani. Olen ehdolla Espoossa, Espoon Tuomiokirkkoseurakunnassa Vihreiden Niittyjen listalla. Vihreät Niityt sanovat itsestään seuraavaa omilla sivuillaan:

"Vihreät niityt edustavat armollisuutta ja iloa. Vihreiden niittyjen edustajat kannattavat vihreitä arvoja, kirkkoon ja seurakuntatyöhön liittyen suvaitsevaisuutta, moninaisuuden kunnioitusta, anteeksiantoa ja kestävää kehitystä: sen sosiaalisessa, ekologisessa ja taloudellisessa muodossa."
Lisää tietoa Vihreistä Niityistä löydät täältä: http://www.espoonseurakunnat.fi/web/vaalit/listat/espoon-tuomiokirkkoseurakunta/vihreat-niityt

No minkä takia minä olisin hyvä ehdokas seurakuntavaaleissa? Lyhyesti, omaan 2,5 vuoden työkokemuksen Espoon tuomiokirkkoseurakunnan nuorisotyönohjaajana, ja olen tällä hetkellä päätoimisesti opiskelemassa Kauniaisten Diakonia-ammattikorkeakoulussa itseäni sosionomiksi kirkon nuorisotyönohjaajan erikoispätevyydellä.

Seurakuntaneuvosto ja kirkkovaltuusto tärkeimpiä tehtäviä mielestäni on mahdollistaa seurakunnan työntekijöiden työnteko parhaalla mahdollisella tavalla. Tästä omaan vahvaa kokemusta seurakunnan sisäpuolelta, ja nimenomaan vielä Espoon tuomiokirkkoseurakunnasta.

Tämän lisäksi minulla on kokemusta vaikuttamisesta kaupungin politiikasta. Olen ollut kaksi vuotta ympäristölautakunnan, ja liikunta- ja nuorisolautakunnan varajäsen. Näistä kahdesta olen ollut melkein jokaisessa LiNun kokouksessa.

Lisää tietoa minusta, ja ajatuksistani tulee näille sivuille vaalien edetessä, mutta nyt jo yläpalkista löytyy hyödyllisiä linkkejä minun ajatusten seuraamiseen. Muistathan, että minut löytää muualtakin interwebsin ihmemaailmasta:

Facebook: http://www.facebook.com/lappalainenville
Twitter: http://twitter.com/lappalainen_v
Instagram: http://instagram.com/villelappalainen
YouTube: http://www.youtube.com/user/Reddie555

Yleistä tietoa seurakuntavaaleista: http://www.seurakuntavaalit.fi/

Kirkkovaltuustoon #6
Seurakuntaneuvostoon #137

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti