VaaliteemaniSosiaalialan asiantuntijaVihreiden kunnallisvaaliehdokas Espoosta. Olen 34-vuotias sosiaalialan asiantuntija. Työskentelen tällä hetkellä sosiaaliohjaajana turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskuksessa. Tätä ennen olen puolet elämästäni tehnyt nuorisotyötä. Tällä hetkellä opiskelen myös sosionomiksi, josta minulla on vielä opinnäytetyö tekemättä.

Yhdessä suojellaan metsämme


Yhdessä suojellaan metsämme. Espoon suurimpia rikkauksia on meidän läheisyys luontoon. Tästä on pidettävä kiinni. Espoo tarvitsee paljon täydennysrakentamista, mutta sitä ei saa tehdä meidän lähiluontoa uhraten. Espoossa on paljon varaa tiivistää olemassa olevaa kaupunkirakennetta.

Yhdessä kotoutetaan maahanmuuttajamme


Olen 34-vuotias sosiaaliohjaaja joka työskentelee turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskuksessa. Maahamuutossa avainsana on kotouttaminen. Toivotetaan maahanmuuttajat tervetulleiksi Espooseen toimivalla kotoutuksella.

Koiraystävällinen ehdokasMinulla on kaksi pientä koiraa, ja minua kiinnostaisi tietää mitä Sinun mielestä pitäisi Espoossa tehdä koiraihmisten puolesta. Koirapuisto Lippajärvelle? Kunnalliset eläinlääkärit? Kerro ihmeessä!

Lisää videoita tulee YouTube-kanavalleni tulevaisuudessa, joten käythän tilaamassa kanavani: https://www.youtube.com/channel/UCyLI3or6mVUC65FB8wBWYlA

Sitoutumisia

Olen sitoutunut seuraavien järjestöjen kysymiin vaalilupauksiin:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti